GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT
En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.
OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
PISTASJTIRAMISU
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
PAVLOVA MED PISTASJKREM
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
PAVLOVA MED SITRUSKREM
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN
Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
EKSOTISK OG KRYDRET FRUKTSALAT
Prøv vår friske fruktsalat med eksotiske frukter og en ekstra piff fra pepper. God alene og fantastisk til sjokoladedesserter!