GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN
En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
SJOKOLADE- OG PISTASJ LIÉGEOIS
Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
CREPES MED HASSELNØTTKREM
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
PANNEKAKER MED SJOKOLADEKREM
Perfekt dessert! Server med is, frukt eller bær – etter hva man ønsker!
SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
SITRUSKAKE
Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
SICILIANSK APPELSINSALAT MED OLIVENOLJE OG SJOKOLADE
Veldig frisk rett! Appelsin og olivenolje passer utmerket sammen. Like godt til frokost som dessert!
PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO
Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert
PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
KALD SUPPE MED JORDBÆR OG TOMATER
En frisk og sommerlig suppe som kan nytes både som forrett og dessert
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
JORDBÆRSALAT MED MANDLER OG MYNTE
Salaten fungerer like godt til dessert som til forrett! Denne friske salaten er en perfekt som avslutning på et godt måltid, særlig med pisket krem eller vaniljeis til.
GRILLEDE ANANAS- OG MANGOSKIVER MED VANILJEIS
Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!