GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
Klassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
FOUGASSE
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
TARTAR AV CHÉVRE I GLASS
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
Smaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
RISTEDE RØDBETER MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR OG CHEVRE
Lun og smaksrik rett som er perfekt til de kjøligere årstider
SALAT MED JORDBÆR OG ERTER
Frisk og lett salat som passer like godt til lunsj som til forrett
SALAT MED GEITOST, BLÅBÆR OG MØRK BALSAMICO MED SOLBÆR
En frisk og nydelig salat med et hint av høst
FENNIKELSALAT MED MARINERT RØDLØK
Smaksrik fennikelsalat med vår populære Pasjonsfruktbalsamico.
SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT
En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
BRUSCHETTA MED NEKTARINER OG TOMAT
Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
CARPACCIO AV JORDSKOKK MED GRAPEFRUKT-VINAIGRETTE
En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen
JORDBÆRSALAT MED MANDLER OG MYNTE
Salaten fungerer like godt til dessert som til forrett! Denne friske salaten er en perfekt som avslutning på et godt måltid, særlig med pisket krem eller vaniljeis til.
EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen