GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO
Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert
KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
TARTAR AV CHÉVRE I GLASS
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
JULEPUNSJ MED GRANATEPLE
En frisk og leskende julepunsj med granateple, kan også lages alkoholfri. Salute!
JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
LAKS MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
KALKUN MED TØRKET FRUKT
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
COCKTAIL MED CHAMPAGNE OG BRINGEBÆREDDIK
En nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO
Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!
GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE
Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord