fbpx

GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
OLCF
SAMARBEID

TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM

30 MIN
Middag
Enkel

Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren

FRISK FISKETARTAR

45 MIN
Forrett
Enkel

En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.

FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!

TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE

1 TIMER
Middag
Enkel

Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!

PISTASJTIRAMISU

2 TIMER 30 MIN
17. mai
Medium

Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger. 

CACIO E PEPE

30 MIN
Middag
Enkel

Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

1 TIMER
17. mai
Enkel

Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.

SOMMERSALAT

30 MIN
17. mai
Enkel

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

PASTASALAT MED PESTO GENOVESE

30 MIN
17. mai
Enkel

En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.

GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE

40 MIN
Forrett
Enkel

En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

45 MIN
Forrett
Enkel

Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.