GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
FRISK FISKETARTAR
En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.
FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
PISTASJTIRAMISU
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
CACIO E PEPE
Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg
POTETSALAT MED SMAK AV SITRON
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
SOMMERSALAT
Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
PASTASALAT MED PESTO GENOVESE
En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.
GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE
En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!
SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE
Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.