GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
Vintersalat
SAMARBEID

VINTERSALAT MED VARM DRUEDRESSING

50 MIN
Lunsj
Enkel

Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.

Steinsopprisotto hovedbilde
SAMARBEID

STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL

30 MIN
Middag
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!

brokkolisalat
SAMARBEID

KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR

50 MIN
Lunsj
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.

olivenlunden pasta pancetta
SAMARBEID

PASTA MED ASPARGES, PANCETTA OG SITRON

30 MIN
Middag
Enkel

Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag

sitron og pasjonsfruktruter hovedbilde
SAMARBEID

SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER

4 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.

Olivenlunden fisk og ananas pa grillen
SAMARBEID

HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN

40 MIN
Middag

Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.

gulrotkake hovedbilde
NY

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

1 TIMER 30 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

baba ganoush
SAMARBEID

BABA GANOUSH

2 TIMER
Middag
Medium

Denne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.

hovedbilde
SAMARBEID

VÅRKYLLING

1 TIMER
Middag
Medium

Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!

OLCF
SAMARBEID

TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM

30 MIN
Middag
Enkel

Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren

FRISK FISKETARTAR

45 MIN
Forrett
Enkel

En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.

FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!

TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE

1 TIMER
Middag
Enkel

Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!

PISTASJTIRAMISU

2 TIMER 30 MIN
17. mai
Medium

Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger. 

CACIO E PEPE

30 MIN
Middag
Enkel

Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

1 TIMER
17. mai
Enkel

Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.

SOMMERSALAT

30 MIN
17. mai
Enkel

Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.

PASTASALAT MED PESTO GENOVESE

30 MIN
17. mai
Enkel

En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.

GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE

40 MIN
Forrett
Enkel

En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!