GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PISTASJKNUTER
Nydelige og saftige boller fylt med pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
FOUGASSE
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
VINTERSALAT MED VARM DRUEDRESSING
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
PASTA MED ASPARGES, PANCETTA OG SITRON
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
BABA GANOUSH
Denne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
FRISK FISKETARTAR
En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.
FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
PISTASJTIRAMISU
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
CACIO E PEPE
Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg