GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret

HUMMUS AV HVITE BØNNER

5 MIN
Tilbehør
Enkel

Hummus av hvite bønner – perfekt til tapasbordet, som pålegg eller tilbehør til fisk og kjøtt

APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST

20 MIN
Lunsj
Enkel

Frisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen

HVITKÅL MED SITRUS DRESSING

10 MIN
Salat
Enkel

Frisk og sunn siderett stappfull av vitamin C. Perfekt som tilbehør til fisk eller kylling

image
SAMARBEID

FOUGASSE

2 TIMER
Bakst
Enkel

Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg

Vintersalat
SAMARBEID

VINTERSALAT MED VARM DRUEDRESSING

50 MIN
Lunsj
Enkel

Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.

SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL

20 MIN
Tilbehør

Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker

TRØFFELDIPP

10 MIN
Tilbehør
Enkel

Denne allsidige dippen passer til rå grønnsaker, potetgull, kjøtt og fisk

POLENTA OG PARMESAN FRITES

50 MIN
Tilbehør
Enkel

Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks

ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE

45 MIN
Tilbehør
Enkel

Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.

HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER

1 TIMER 10 MIN
Lunsj
Medium

Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat

RISTEDE RØDBETER MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR OG CHEVRE

1 TIMER 10 MIN
Forrett

Lun og smaksrik rett som er perfekt til de kjøligere årstider

brokkolisalat
SAMARBEID

KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR

50 MIN
Lunsj
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.

SICHUAN AGURKSALAT

1 TIMER 20 MIN
Lunsj
Enkel

Spennende vri på agurksalat med Sherryeddik og Gin Tonic balsamico

GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT

15 MIN
Apéritif
Enkel

En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.

MG
SAMARBEID

BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO

20 MIN
Tilbehør
Enkel

En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt

FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER

55 MIN
Forrett
Enkel

Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt

KRYDRET AUGBERGINE MED FRISK YOGHURTSAUS

45 MIN
Lunsj
Enkel

En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.

KRYDRET FLATT BRØD

20 MIN
Tilbehør
Medium

Smakfulle flate brød krydret med økologisk kryddermiks til pasta og pizza. Passer ekstra godt til hummus eller sammen med en suppe.