GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HUMMUS AV HVITE BØNNER
Hummus av hvite bønner – perfekt til tapasbordet, som pålegg eller tilbehør til fisk og kjøtt
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
Frisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
HVITKÅL MED SITRUS DRESSING
Frisk og sunn siderett stappfull av vitamin C. Perfekt som tilbehør til fisk eller kylling
FOUGASSE
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
VINTERSALAT MED VARM DRUEDRESSING
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
TRØFFELDIPP
Denne allsidige dippen passer til rå grønnsaker, potetgull, kjøtt og fisk
POLENTA OG PARMESAN FRITES
Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks
ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER
Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
RISTEDE RØDBETER MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR OG CHEVRE
Lun og smaksrik rett som er perfekt til de kjøligere årstider
KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
SICHUAN AGURKSALAT
Spennende vri på agurksalat med Sherryeddik og Gin Tonic balsamico
GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT
En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.
BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO
En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
KRYDRET AUGBERGINE MED FRISK YOGHURTSAUS
En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.
KRYDRET FLATT BRØD
Smakfulle flate brød krydret med økologisk kryddermiks til pasta og pizza. Passer ekstra godt til hummus eller sammen med en suppe.