Hvit balsamicoeddik med fersken og aprikos laget ved å blande den beste hvite druemosten med puré av fersken og juice fra aprikos. Balsamicoen har en syrlighet på 4%.
Ingredienser Konsentrert hvit druemost, hvitvinseddik (inneholder sulfitter), fersken puré 5%, aprikosjuice 2%, naturlige aromaer
Passer til kokt kjøtt, ost, sauser, reker, vinaigrette, salater, fruktsalater, iskrem, bakverk, i soothie med frukt, yoghurt og melk
Opprinnelsesland Italia
Les om Marias anbefalinger av Fersken- og aprikosbalsamico her
Næringsinnhold per 100ml Energi (KCAL/KJ) 1397 kj / 328 kcal Hvorav mettet fett 0 g/ 0 g Protein 0 g Karbohydrat hvorav sukkerarter 78.7 g/ 78.7 g Salt 0.07 g
Oppbevares på et tørt sted i romtemperatur
Integrert helletut