15 års vellagret balsamicoeddik fra Modena
Denne eksklusive balsamicoen er fremstilt av de beste Trebbiano- og Lambruscodruene fra Modena i Emilia Romagna-regionen. Her har produsenten holdt kunnskapen om balsamico i hevd fra 1909 og frem til i dag. Den edle eddiken modnes langsomt på små trefat gjennom femten år.
I munnen tyktflytende og aromatisk
Passer til rå eller kokte grønnsaker, fisk, kylling, biff tartar, entrecôte, suppe, lagrede oster og dessert.
Opprinnelsesland Italia
Ingredienser 70 % kokt druemost, 30 % vineddik (inneholder sulfitter)
Næringsinnhold Energi (KCAL/KJ) 1348 kj / 317 kcal, hvorav mettet fett 0 g/ 0 g Protein 1.1 g Karbohydrat hvorav sukkerarter 73.6 g/ 73.6 g Salt 0.08 g
Oppbevaring: Oppbevares på et tørt og mørkt sted i romtemperatur
Helletut er inkludert
Viltkjøtt m/fløtegratinerte poteter med trøffel
Tilsløret bondepiker med pistasjkrem og eplebalsamico
Kalkun med tørket frukt