Vellagret balsamicoeddik lagret i 30 år. Denne Balsamicoeddiken består av hele 90% druemost og 10% vineddik. Den er fremstilt med de beste druene; Trebbiano og Lambrusco fra Modena i Emilia-Romagna regionen.
Druene presses sakte for å oppbevare den beste kvaliteten av druemosten; prosessen heter "Soft pressing". Dagen etter pressing, kokes druemosten langsomt, i 36-48 timer i åpne stålcontainere. Deretter lagres og modnes druemosten på trefat, vineddik blir tilsatt og lagres i alt 30 år.
Syreinnholdet på Balsamicoen er 5% og dens densitet, det vil si tykkelsen på druemosten er 1.35.
Ingredienser 90% kokt druemost, 10% vineddik (inneholder sulfitter)
Passer til tomat, mozzarella, salat, grønnsaker, supper, pasta, risotto, hvit fisk, sjømat, kjøtt (rå, kokt og grillet), spekemat, grøt, ost, desserter som jordbær, sjokoladedesserter og vaniljeis.
Opprinnelsesland Italia
Næringsinnhold per 100g Energi (KCAL/KJ) 1475 kj / 347 kcal Hvorav mettet fett 0 g/ 0 g Protein 1.3 g Karbohydrat hvorav sukkerarter 80.9 g/ 80.9 g Salt 0.11 g
Oppbevares på et tørt sted i romtemperatur
Helletut er inkludert