X
Menu
MENU

Finn ditt pepper

Fårikål oppskrift olivenlunden 1830
Panna cotta med eksotisk fruktsalat
GRILLET KJØTT M MARINADE
Hvetesnurrer med lemon curd og timutpepper

Pepper er akkurat som vindruer; de henter sin aroma fra sine omgivelser. Pepper med en spesiell opprinnelse, bærer med seg smak fra jordsmonn, klima og flora fra regionen, der den har vokst.

Hver av pepperen i vårt utvalg av pepper har ulike egenskaper og bringer fram det beste i ulike retter.

Hva skal du lage? Finn ditt pepper hos oss!

HVITT PEPPER


Hvitt pepper høstes før den er helt moden. Pepperfrukten legges i vann slik at de ytre skallene elimineres. Deretter blir pepperkornene “børstet” og lagt til tørking i solen.

Vårt hvite Phu Quoc-pepper fra Vietnam passer perfekt til fisk, hvitt kjøtt, egg, ost og frukt.

SORT PEPPER


Sort pepper høstes når den enda er grønn. Deretter blir den lagt til tørking og etter-modningi solen, hvor den etter hvert får sin sorte farge.

Hos oss finner du et stort utvalg av sorte peppersorter som Phu Quoc, Timut, Kampot og Voatsiperifery.

Alle har de sin unike smak som passer best i ulike retter.

RØDT PEPPER


Rødt pepper er fullmoden ved innhøsting. Pepperen tørkes uten tilgang til lys, for å forhindre at den blir sort i fargen. Smaken på rødt pepper er ganske overraskende og pepperet har en aroma av moden, innkokt frukt.

Dette gjør at vårt røde Phu Quoc-pepper fra Vietnam passer utmerket til desserter med sjokolade, men også hvitt kjøtt, fisk og grønnsaker.