X
Menu
MENU

Lagerstatus: Utsolgt

FIRST Harvest - 1 liter - Økologisk

Årets FIRST Harvest kommer fra olivenlunden Oro del Desierto som ligger i Tabernasørken i provinsen Almería i Andalusia, Spania. Olivenlunden ligger i et svært tørt område der solen skinner 3 000 timer i året uten store klimavariasjoner.

Produsenten Rafael Alonso Barrau er nøye med å presse sine oliven innen 8 timer etter plukking. Resultatet er en frisk og krydret olivenolje med lang ettersmak og med en intens grønn farge. 

FIRST Harvest er presset av oliven fra den første innhøstingen i oktober, når olivenene fortsatt er grønne og umodne («early harvest»). Oljen er grønn som gress, og proppfull av antioksidanter, vitaminer og polyfenoler. Smaken er frisk, intens og pepperaktig. Det trengs ca. 12 kg nyplukkede oliven (tilsvarende et helt oliventre) for å presse 1 liter FIRST Harvest olivenolje.FIRST Harvest ankommer våre Stor-Oslobutikker fredag 29.11 og alle butikker vil ha den på lager fra torsdag 05.12


OLIVEN Arbequina 100% - økologisk 

OLIVENLUNDEN & PRODUSENT Oro del Desierto, Rafael Alonso Barrau 

OPPRINNELSE Tabernasørken i provinsen Almería i Andalusia, Spania.

OLIVEN & INNHØSTING Arbequina 100%, 17. oktober 2019.
DUFT Frisk duft av ferske grønne oliven, nyslått gress, tørket frukt og artisjokk. 

I MUNNEN Elegant og intens olivenolje med overraskende kombinasjon av en fløyelsmyk og rik inngang som utvikler seg til en urtepreget, krydret og lang avslutning.

BRUKSOMRÅDE med fersk brød, i dressing, over salat og ferske grønnsaker, i suppe, pasta, på fersk fiskefilet, over en god biff, med hvitt kjøtt, med tomat og mozzarella, på bruschetta med hvitløk og ferske tomater, på chèvre eller på fersk burrata. I dessert med sjokolade eller på en frisk fruktsalat med appelsin og mango 


NB!
Oljen er limited edition

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: FIRST Harvest - 1 liter - Økologisk

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!