X
Menu
MENU

Forretter

En god forrett er en liten rett med mye god smak. Forretten er med på å sette forventningene for resten av måltidet og med disse forrettene er du garantert en velsmakende innledning på kveldens måltid. Her har vi samlet våre beste oppskrifter som vil imponere gjestene dine og levere en ekte smaksopplevelse!

Marinert kamskjell carpaccio

Kveiteceviche med sitron

Tomatsorbet med agurk- og paprikasalat

Mangoskiver marinert i balsamico

Melon med parmaskinke

Laksetartar med sitronbalsamico

Amuse-bouche med laks

Skrei tartar á la olivenlunden

Søtpotetsuppe med appelsin

Avocado med basilikumolje og eplebalsamico

Julelefse

Rekesalat

Gravlaks med eggemousse

Bruschetta à la Olivenlunden

Tomatsuppe

Tarte tatin med rotgrønnsaker

Jordskokksuppe med trøffelolje

Brokkolisuppe

Soppsuppe med trøffelolje

Gresskarsuppe med trøffelkrem

Søtpotetsuppe med kastanjekrem og trøffelolje

Laksesashimi med ponzusaus & kamskjell med trøffel

Selleridipp med trøffel

Amuse bouche med Trøffelbalsamico

Stekt camembert

Sjampinjongcarpaccio med epleterninger

Rødbeter med sursøt saus

Sellerisuppe med sjampinjong

Parmesansuppe med olivenpaté og tomat

Steinsopp med kandisert sitron og timian

Gulrotsalat

Kamskjell med sopp

Auberginebruschetta med Caponata

Laksetartar med kapers

Kamskjellcarpaccio med frukt

Grillede blåskjell med chiliolje og mangobalsamico

Quinoasalat med krabbe

Rekesalat med melon og mynteblader

Squashsalat med 26 måneder lagret parmesan

Tomatsalat med mozzarella

Frisk salat med stekt torsk og rømmedressing

Frisk salat med tomat, vannmelon og feta

Torsk med jordbær og paprika

Paprikasorbet med jordbær og tomater

Laksesashimi

Agurksalat

Aspargesbønner med fersken

Kald suppe med jordbær og tomater

Ceviche med Sitronbalsamico

Quinoasalat med Sitronolje og Sitronbalsamico

Salat med jordbær og grønn og hvit asparges

Passata med marinerte jordbær og agurk

Karamellisert tomat med Kampot-pepper

Salt formkake med chorizo og rød pesto

Hvit aspargessuppe med krabbe

Asparges med persillemajones

Aspargessalat med bringebærvinaigrette

Bruschettina med røkelaks

Bruschettina med blåmuggost

Bruschettina med sort tapenade og spekeskinke

Bruchettina med sort tapenade og avocado

Bruschettina med sort tapenade og tomater

Tomat- og mozzarellakrem med Pesto Genovese

Rødbetcarpaccio med sort tapenade-dressing

Quinoasalat med sherry- og sennepsdressing

Quinoasalat med mynteolje og granateplebalsamico

Potetsalat med rømmedressing

Byggris med olivenolje og fersken- og aprikosbalsamico

Fiskesuppe med fennikel og eplebalsamico

Torsk i brandade

Squashsuppe

Søtpotetsuppe

Gulrotsuppe

Tabbouleh - frisk couscoussalat

Kveiteceviche

Frisk mozzarellasalat

Tomatsalat

Linser med kaffe

Salat med couscous, ovnsbakte gulrøtter og druer

Tomatfondant

Hjemmelaget ratatouille

Gazpacho

Laksetartar med eple

Reke- og avokadosalat

Frisk brokkolisalat med kiwi

Feta og mango med hvit balsamico og basilikumolje

Kamskjell med frukt, balsamico med vanilje og grønn sitronolje

Salat med bringebæreddik og basilikumolje

Stekte epler med sitron

Blodappelsin med rødløk

Olivenkake med Nyons oliven

Ovnsbakt tomat