X
Menu
MENU

Frakt og levering

🎄 Bestillingsfrist for å sikre at varene dine kommer frem før jul er torsdag 09.12. 🎄

Alle våre varer sendes tollfritt fra vårt varelager i Norge. Vi sender varene med MyPack fra PostNord.

Vi har fri frakt på alle bestillinger over 449,- i nettbutikken.

 

Vi har også hjemmelevering for kr 150,-*

Vi leverer i hele landet. Ordrebehandlingstid er 1-4 dager. Leveringstid etter ordrebehandlingstid vil vanligvis være 1-2 virkedager sør for Trondheim og 3-5 virkedager i resten av landet. Ingen ordrebehandling i helg- og på helligdager. Vi har vanligvis rask levering, men rekker ikke alltid å behandle alle ordre som er kommet inn i løpet av helgen på mandager pga. stor arbeidsbelastning.

Grunnet situasjonen ifm Corona-viruset og tiltakene regjeringen har iverksatt kan våre normale leveringstider avvike. Vi vil etterstrebe å følge ordinære leveringstider så langt det er mulig.

Besøk Postnords hjemmeside for å spore din pakke.

Pakken leveres til ditt valgte MyPack-utleveringssted. Du blir varslet via SMS eller e-post når pakken er ankommet ditt valgte utleveringssted. Pakkene blir oppbevart i syv dager på utleveringsstedet før de sendes i retur. Man vil få tilsendt en mail hvor man kan velge å utsette hentingen en uke (kostnadsfritt) dersom man ønsker dette. Hentes ikke pakken innen oppgitt tid vil den bli sendt i retur.

Som mottaker er du forpliktet til å underske at antall kolli stemmer med leveranseoversikten, og at det ikke er synlig skade på pakken. Eventuelle skader skal anmerkes på kvitteringen eller fraktdokumentet. Dette gjelder uansett om mottaker er bedrifts- eller privatkunde.

*Merk at hjemlevering ved bestilling på nett leveres mellom 17:00 og 21:00.

Per i dag har vi ikke mulighet til å levere til Sverige, men jobber med saken.

Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!