X
Menu
MENU
kr 859,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Gullgaven

***⁠Forhåndslansering på nett***⁠ Årets Gullgave er nå til salgs i nettbutikken.  Den vil være tilgjengelig i alle butikker fra 04.11.

Julebalsamico 15 års vellagret balsamicoeddik fra Modena - 250ml + Juleolje Coltibuono 500ml 2021 - Italia - Balansert

Pakken inneholder:


Julebalsamico 15 års vellagret balsamicoeddik fra Modena - 250ml

Denne eksklusive balsamicoen er fremstilt med de beste Trebbiano- og Lambruscodruene fra Modena, i Emilia-Romagna-regionen, der familieprodusenten har holdt kunnskapen om balsamico i hevd siden 1909. "

Den edle eddiken modnes langsomt på små trefat gjennom femten år.

I munnen tyktflytende og aromatisk

Passer til Vi anbefaler å bruke denne tyktflytende og aromatiske balsamicoen sammen med årets Juleolje til rå eller kokte grønnsaker, fisk, kylling, bifftartar, entrecôte, suppe, lagrede oster og dessert.

Opprinnelsesland Italia

Oppskrifter med Julebalsamico


Juleolje Coltibuono 500ml 2021 - Italia - Balansert

Årets Juleolje har sin opprinnelse i olivenlunden, Badia a Coltibuono, som ligger høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. En elegant og fløyelsmyk olivenolje med duft av hasselnøtt, noter av mandel og tørket frukt og med en lang og krydret avslutning. Juleoljen passer til alt vinteren og julen har å by på av gode retter med grønnsaker, fisk, lyst og rødt kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med iskrem, sitrus eller sjokolade. God jul!


I MUNNEN Balansert og urtepreget olivenolje med duft av kakao og hasselnøtt. I munnen er den elegant og fløyelsmyk, med noter av mandel, ruccola og tørket frukt. Lang og krydret avslutning.


PASSER TIL Juleoljen passer til grønnsaker, fisk, lyst og rødt kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med iskrem, sitrus eller sjokolade.


OLIVENLUND Badia a Coltibuono
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Toscana, Italia


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% Leccino Minerva økologisk

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Olivenlundene til Badia a Coltibuono ligger høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. Coltibuono var i sin tid et kloster der det ble dyrket grønnsaker, druer og oliven. I dag er det vin- og økologisk olivenoljeproduksjon som dominerer. Coltibuono betyr «en god avling». Oljen er økologisk og presset på 100% Leccino Minerva oliven.

Oppskrifter med Juleolje

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Gullgaven

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!