X
Menu
MENU
kr 379,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Heritage Fruktig 500 ml - Frankrike - Balansert

Heritage Fruktig extra virgin olivenolje Heritage olivenolje fruktig er en utvalgt olje fra vår egen olivenlund i Provence. Oliven blir presset på olivenmøllen i Volx, Luberon, kun få timer etter innhøsting. Ved å presse olivenene så kort tid etter plukking oppnås en extra virgin olivenolje av ypperste kvalitet.


SMAKSNOTER En balansert og fruktig olje med nydelig duft av jasmin, fersken og skogsbær. I munnen er den fløyelsmyk med noter av urter og fikenblad, lang og krydret ettersmak.

PASSER TIL rå kokte og grillede grønnsaker, potetsalat, hvit fisk, hvitt og rødt kjøtt, suppe, pasta, ost og dessert med frukt og sitrus.


OLIVENLUND Montfort
INNHØSTING Desember 2020
OLIVEN  Aglandau
INTENSITET Balansert
OPPRINNELSE Montfort, Haute Provence, Frankrike 


INGREDIENSERExtra virgin olivenolje 100% (Aglandau)

NÆRINGSINNHOLD PER 100ML: Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN

Våre tre olivenlunder (Montfort, Piebon og Pierrerue) befinner seg i Haute Provence. Våre oliventrær er for det meste av Aglandau-sorten, men vi har også Picholine for å fremme polinering. Våre oliven blir mekanisk høstet ved hjelp av silikonstenger festet til en fjernstyrt «leddarm» som kan bevege seg forsiktig hvor som helst i treet. Denne metoden effektiviserer innhøstingen av oliven, og olivenen fraktes til olivenmøllen i Volx, Luberon, kun få timer etter innhøsting.

Les mer om olivenlunden her

Gullmedalje for våre to Heritage olivenoljer på New York International Olive Oil Competition 2021 (NYIOOC)!

NYIOCC er verdens viktigste konkurranse for olivenolje og foregår hvert år i New York. Over 900 extra virgin olivenoljer fra 26 forskjellige land blir testet av et panel bestående av internasjonale olivenoljespesialister. De tre kriteriene for utvalg er smak, eleganse og originalitet.

Vi er stolte over at våre to Heritage olivenoljer, som er utvalgte oljer fra vår egen olivenlund i Provence, utmerket seg for sin eleganse og smak.

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Heritage Fruktig 500 ml - Frankrike - Balansert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!