X
Menu
MENU
kr 379,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Heritage Urtepreget 500 ml - Frankrike - Balansert

Heritage Urtepreget er en utvalgt olje fra vår egen olivenlund i Provence. Oliven blir presset på olivenmøllen i Volx, Luberon, kun få timer etter innhøsting. Ved å presse olivenene så kort tid etter plukking oppnås en extra virgin olivenolje av ypperste kvalitet..


SMAKSNOTER Balansert og urtepreget olivenolje med noter av eple, tomat og jasmin. I munnen er den fløyelsmyk og kremet, med lett og fin bitterhet og aroma av mandel, banan og bringebær. Den har en intens, krydret og lang avslutning.

PASSER TIL Heritage olivenolje urtepreget passer til rå, kokte og grillede grønnsaker, potetsalat, hvit fisk, hvitt og rødt kjøtt, lam, bønner, risretter, risotto, suppe, pasta, ost og dessert med frukt og med sjokolade.


OLIVENLUND Montfort
INNHØSTING November 2020
OLIVEN  Aglandau, Frantoio og Bouteillan
INTENSITET Balansert
OPPRINNELSE Montfort, Haute Provence, Frankrike 


INGREDIENSERExtra virgin olivenolje 100% (Aglandau 40%, Frantoio 40%, Bouteillan 20%)

NÆRINGSINNHOLD PER 100ML: Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN

Våre tre olivenlunder (Montfort, Piebon og Pierrerue) befinner seg i Haute Provence. Våre oliventrær er for det meste av Aglandau-sorten, men vi har også Picholine for å fremme polinering. Våre oliven blir mekanisk høstet ved hjelp av silikonstenger festet til en fjernstyrt «leddarm» som kan bevege seg forsiktig hvor som helst i treet. Denne metoden effektiviserer innhøstingen av oliven, og olivenen fraktes til olivenmøllen i Volx, Luberon, kun få timer etter innhøsting.

Les mer om olivenlunden her

Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Heritage Urtepreget 500 ml - Frankrike - Balansert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!