Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

ASPARGES MED PERSILLEMAJONES

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

2 stk

Eggeplommer

1 ss

Sennep med honning

2 ts

Sherryeddik

2 dl

Grand cru olivenolje

Urtesalt kjøtt

Pepper

4 ss

Bladpersille

1 bunt

Grønn asparges

1 ts

Salt

1 ts

Sukker

1. 

Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle


2. 

Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones


3. 

Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet


4. 

Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker


5. 

Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones


Tilberedning

1. 

Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle


2. 

Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones


3. 

Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet


4. 

Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker


5. 

Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones


ingredienser

2 stk

Eggeplommer

1 ss

Sennep med honning

2 ts

Sherryeddik

2 dl

Grand cru olivenolje

Urtesalt kjøtt

Pepper

4 ss

Bladpersille

1 bunt

Grønn asparges

1 ts

Salt

1 ts

Sukker

Flere smaksrike

Oppskrifter