GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HVIT FISK MED RØDBETKREM OG PURRELØK I OLIVENOLJE
Fiskerett med høstlige smaker og farger
HØSTSALAT MED OVNSSTEKTE SESONGGRØNNSAKER OG BALSAMICOKYLLING
Aicha har laget en generøs salat med ovnsstekte rotgrønnsaker, bulgur og saftig kyllingfilet. Salaten er også perfekt til vegetarmiddag om man sløyfer kyllingkjøtt og i stedet drysser over litt nøtter.
KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
HØSTDRINK MED TRANEBÆR
Frisk og lekker drink med tranebær. Perfekt til en aperitiff før maten.
SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær