Luftig krem med bringebær og pasjonsfrukt – en søt og frisk dessert!
Luftig krem med bringebær og pasjonsfrukt – en søt og frisk dessert!
Visp sammen fløte og sukker til du har en fast og luftig krem. Ha halvparten av kremen over i en ny skål.
I den ene skålen med krem blander du inn 2 ss syltetøy med bringebær og pasjonsfrukt, samt halvparten av de ferske bringebærene. I den andre skålen blander du inn kjøttet fra de 2 pasjonsfruktene.
Knus 4 mandelmakroner til pulver (med kniv eller i blender). Her kan du også bruke søte havrekjeks dersom du ikke får tak i mandelmakroner.
Finn frem to serveringsskåler, og fordel pulveret fra makronene / kjeksen i bunnen. Fordel bringebærkremen i glassene, deretter friske bringebær før du avslutter med pasjonsfruktkremen.
Oppbevar kjølig frem til servering, og server gjerne sammen med litt ekstra bringebær og søte kjeks på siden.
Tilberedning
Visp sammen fløte og sukker til du har en fast og luftig krem. Ha halvparten av kremen over i en ny skål.
I den ene skålen med krem blander du inn 2 ss syltetøy med bringebær og pasjonsfrukt, samt halvparten av de ferske bringebærene. I den andre skålen blander du inn kjøttet fra de 2 pasjonsfruktene.
Knus 4 mandelmakroner til pulver (med kniv eller i blender). Her kan du også bruke søte havrekjeks dersom du ikke får tak i mandelmakroner.
Finn frem to serveringsskåler, og fordel pulveret fra makronene / kjeksen i bunnen. Fordel bringebærkremen i glassene, deretter friske bringebær før du avslutter med pasjonsfruktkremen.
Oppbevar kjølig frem til servering, og server gjerne sammen med litt ekstra bringebær og søte kjeks på siden.
Ingridienser