Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BUTTERDEIG MED CHEVRE, HONNING OG HASSELNØTTSALT

Søtt og salt i perfekt harmoni! Hasselnøttsaltet er virkelig prikken over i’en på disse butterdeigrutene.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Søtt og salt i perfekt harmoni! Hasselnøttsaltet er virkelig prikken over i’en på disse butterdeigrutene.

3.8 plater butterdeig
4 skiver chevre (tykke skiver)
4 ts Hasselnøttsalt
1 ss Kastanjehonning
1.1 stk eggeplomme til pensling
Havsalt fra Camargue
1. 

Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir


2. 

Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt


3. 

Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten


4. 

Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt


5. 

Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter


6. 

Ringle litt honning over hvert stykke


Tilberedning

1. 

Legg de 4 platene med butterdeig på et stekebrett dekket med bakepapir


2. 

Legg 1 skive med chevre på hver rute og dryss over hasselnøttsalt


3. 

Lukk rutene ved å brette hvert hjørne inn mot midten


4. 

Pensle med pisket eggeplomme og dryss over havsalt


5. 

Stekes i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter


6. 

Ringle litt honning over hvert stykke


Ingridienser

3.8 plater butterdeig
4 skiver chevre (tykke skiver)
4 ts Hasselnøttsalt
1 ss Kastanjehonning
1.1 stk eggeplomme til pensling
Havsalt fra Camargue

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter