GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HUMMUS AV HVITE BØNNER
Hummus av hvite bønner – perfekt til tapasbordet, som pålegg eller tilbehør til fisk og kjøtt
MATPAKKE MED EGG OG AVOKADO
Vår egen kokk, Olivier, kommer med tips til hvordan lage matpakken mer spennende!
SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT
En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
LAKS CEVICHE MARINERT I LIMONCINO MED POPCORN
Nydelig og frisk ceviche laget med vår limoncino drinkmiks og toppet med popcorn
GRILLEDE ANANAS- OG MANGOSKIVER MED VANILJEIS
Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
STEKT GRØNN ASPARGES MED BURRATA OG CHILI
Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen
GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
LAKS MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
KALKUN MED TØRKET FRUKT
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
VARM SJOKOLADE MED SJOKOLADEKREM OG CHILIOLJE
Ekte varm sjokolade skal være litt tykk i konsistensen og full av rik og fyldig sjokoladesmak. Denne med chili balanserer smaken perfekt!
PIZZA MED PESTATOFYLL
Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
GRAVLAKS MED EGGEMOUSSE
Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord