GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
BRANDADE MED TORSK
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
KRYDREDE KJØTTBOLLER MED SQUASH
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
KRYDRET AUGBERGINE MED FRISK YOGHURTSAUS
En lett og frisk rett som kan nytes både kald og varm. Server som en snack, som en tapasrett eller et smakfullt tilbehør.
SITRUSMARINERT KYLLINGBRYST MED SALAT
En enkel og lett rett som passer like godt en vinterdag som til sommeren. Tilsett gjerne noen av sesongens grønnsaker til salaten.
HUMMUS MED KIKERTER OG AVOKADO
Hummus laget med kikerter og avokado. Passer perfekt på tapasbordet eller som tilbehør til lyst kjøtt.
SHAKSHUKA MED KRYDDER
Posjerte egg i tomatsaus med paprika, tomat, løk og kryddermiks til pasta og pizza. Perfekt til en lun helgefrokost eller lunsj.