GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO
Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert
KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
TARTAR AV CHÉVRE I GLASS
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
KREMET TOMATSUPPE MED LINSER OG BALSAMICO
Kremet tomatsuppe med linser og balsamico. En nydelig varmende suppe som metter til mørke og kalde dager
PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT
En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.
JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
PAVLOVA MED PISTASJKREM
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
PAVLOVA MED SITRUSKREM
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN
Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO
Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!
TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO
Tilslørte bondepiker er en klassisk norsk dessert som vi har gjort en liten vri på. Denne varianten med Pistasjkrem og Eplebalsamico vil garantert imponere gjestene!