fbpx

GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret

SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT

3 TIMER 30 MIN
Dessert
Enkel

En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.

JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL

30 MIN
Jul
Enkel

Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT

6 TIMER 35 MIN
Dessert
Enkel

Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.

MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

13 TIMER 30 MIN
Dessert
Medium

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.

PAVLOVA MED PISTASJKREM

17. mai
Medium

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

PAVLOVA MED SITRUSKREM

17. mai
Medium

Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.

CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN

1 D 1 TIMER 40 MIN
Dessert
Medium

Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!

KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS

2 TIMER
Middag
Medium

Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!

TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO

2 TIMER
Dessert
Medium

Tilslørte bondepiker er en klassisk norsk dessert som vi har gjort en liten vri på. Denne varianten med Pistasjkrem og Eplebalsamico vil garantert imponere gjestene!

SJOKOLADEMOUSSE MED INTENS OLIVENOLJE

Dessert
Medium

Klassiske sjokolademousse med en liten vri. Denne oppskriften inneholder intens olivenolje, som gir sjokolademoussen en fyldig og elegant smak.

TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO

2 TIMER
Dessert
Medium

Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!