GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
Recette pavlova ©FQ BD x
NY

PAVLOVA MED PASJONSFRUKT OG MANGO

1 TIMER 45 MIN
Dessert
Medium

Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert

Recette ballotines ©FQ BD x kalkun
NY

KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS

1 TIMER 45 MIN
Jul
Medium

Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen

Recette verrine ©FQ BD x
NY

TARTAR AV CHÉVRE I GLASS

10 MIN
Forrett

Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre

Kremet tomatsuppe med balsamico
SAMARBEID

KREMET TOMATSUPPE MED LINSER OG BALSAMICO

40 MIN
Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Enkel

Kremet tomatsuppe med linser og balsamico. En nydelig varmende suppe som metter til mørke og kalde dager

SKUMMET SKOGSOPP

50 MIN
Medium

Nyt høstens smaker i denne retten med råvarer direkte fra skogsturen

TRØFFELPASTA MED KANTARELLER

20 MIN
Middag

Smaksrik pastarett med ekte høstsmaker

PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO

4 TIMER 15 MIN
Dessert
Enkel

En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid

EPLEKAKE FRA NORMANDIE

12 TIMER 25 MIN
Dessert
Enkel

En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.

SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT

3 TIMER 30 MIN
Dessert
Enkel

En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.

JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL

30 MIN
Jul
Enkel

Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT

6 TIMER 35 MIN
Dessert
Enkel

Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.

MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

13 TIMER 30 MIN
Dessert
Medium

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.

PAVLOVA MED PISTASJKREM

17. mai
Medium

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

PAVLOVA MED SITRUSKREM

17. mai
Medium

Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.

CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN

1 D 1 TIMER 40 MIN
Dessert
Medium

Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!

KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS

2 TIMER
Middag
Medium

Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!

TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO

2 TIMER
Dessert
Medium

Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!

TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO

2 TIMER
Dessert
Medium

Tilslørte bondepiker er en klassisk norsk dessert som vi har gjort en liten vri på. Denne varianten med Pistasjkrem og Eplebalsamico vil garantert imponere gjestene!