GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HVIT FISK MED RØDBETKREM OG PURRELØK I OLIVENOLJE
Fiskerett med høstlige smaker og farger
ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
HØSTSALAT MED OVNSSTEKTE SESONGGRØNNSAKER OG BALSAMICOKYLLING
Aicha har laget en generøs salat med ovnsstekte rotgrønnsaker, bulgur og saftig kyllingfilet. Salaten er også perfekt til vegetarmiddag om man sløyfer kyllingkjøtt og i stedet drysser over litt nøtter.
KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!