GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PISTASJKNUTER
Nydelige pistasjknuter fylt med vår Pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
PANNEKAKER MED SJOKOLADEKREM
Perfekt dessert! Server med is, frukt eller bær – etter hva man ønsker!
SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
KALKUNFILET MED TRØFFEL OG AROMASOPP-SAUS
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
KJEKS MED SJOKOLADEKREM
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
SCONES MED LEMON CURD
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!