GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
BULGURSALAT MED APPELSIN OG SØTPOTET
Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
LAKS CEVICHE MARINERT I LIMONCELLO MED POPCORN
Nydelig og frisk ceviche laget med vår limoncino drinkmiks og toppet med popcorn
BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO
En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
Smakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
KALKUN MED TØRKET FRUKT
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
GLASERTE GRØNNSAKER MED ROSMARINOLJE
Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
REKESALAT MED SENNEP OG HONNING
En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.
VILTKJØTT M/FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!