GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HUMMUS AV HVITE BØNNER
Hummus av hvite bønner – perfekt til tapasbordet, som pålegg eller tilbehør til fisk og kjøtt
KORSIKANSK GRYTE MED OLIVEN
Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!
STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
RASK KYLLINGSUPPE MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR
Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager
SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL
Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER
Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
GAZPACHO
Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.
SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE
Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN
Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.