GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
LAKS MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
KALKUN MED TØRKET FRUKT
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO
Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!
TILSLØRTE BONDEPIKER MED PISTASJKREM OG EPLEBALSAMICO
Tilslørte bondepiker er en klassisk norsk dessert som vi har gjort en liten vri på. Denne varianten med Pistasjkrem og Eplebalsamico vil garantert imponere gjestene!