GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
MIDTØSTEN INSPIRERT JULELAKS
En Midtøsten-inspirert lakserett som skaper den rette julestemningen, utviklet av Aicha Bouhlou. Dette er en nydelig oppskrift som er lett å lykkes med og krever lite tid.
BRUSCHETTA MED BALSAMICOBAKTE DRUER OG CAMEMBERT
Druer bakt i balsamico på surdeigsbrød stekt i olivenolje, sammen med skivet camembert. Perfekt til brunch!
TARTAR AV CHÉVRE I GLASS
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
LAKS MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.