GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PISTASJKNUTER
Nydelige pistasjknuter fylt med vår Pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
INDISKINSPIRERT RETT MED LINSER OG SØTPOTETER
Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!
GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM
Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.