GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO
15 MIN
Forrett
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN
40 MIN
Middag
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
2 TIMER 20 MIN
17. mai
Enkel
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
CEVICHE AV HVIT FISK
15 MIN
Forrett
Enkel
Ceviche er en enkel og sunn rett. Perfekt på tapasbordet eller som frisk lunsj.
HUMMUS MED KIKERTER OG AVOKADO
10 MIN
Tilbehør
Enkel
Hummus laget med kikerter og avokado. Passer perfekt på tapasbordet eller som tilbehør til lyst kjøtt.
SKREI TARTAR Á LA OLIVENLUNDEN
1 TIMER
Middag
Enkel
Skrei er en fantastisk fisk som vi bør bruke mer. Denne retten byr på skreitartar som løftes ved hjelp av balsamico og pepper!