GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
MUFFINS MED OLIVENOLJE OG SITRON
Muffins laget med olivenolje. Server de sammen med en kopp kaffe eller te, eller pakk de med i matpakken
SJOKOLADE- OG PISTASJ LIÉGEOIS
Vår versjon av denne franske desserten er en nydelig blanding av mørk sjokolade, pisket kremfløte og Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
PISTASJTIRAMISU
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.