GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
KORSIKANSK GRYTE MED OLIVEN
2 TIMER 30 MIN
Middag
Medium
Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!
JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ
1 TIMER 20 MIN
Jul
Medium
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
2 TIMER
Middag
Medium
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL
15 TIMER 10 MIN
Middag
Avansert
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!