GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
CREPES MED HASSELNØTTKREM
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
Smaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
LAMMESKANK MED ROSMARINOLJE
Lam er en klassiker – særlig til påske! Her har vi laget en oppskrift på lammeskank med vår smakfulle rosmarinolje.
BRANDADE MED TORSK
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
KRYDREDE KJØTTBOLLER MED SQUASH
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
JORDSKOKKSUPPE MED TRØFFEL
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
GRESSKARSUPPE MED CHILIOLJE OG MANGO BALSAMICO
Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
SCONES MED LEMON CURD
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
BLÅBÆRMUFFINS
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
PAPRIKASUPPE MED REKER
En rask og smakfull suppe med flere spennende smaker fra mango, appelsin og kanel!
JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
SJOKOLADEMOUSSE MED INTENS OLIVENOLJE
Klassiske sjokolademousse med en liten vri. Denne oppskriften inneholder intens olivenolje, som gir sjokolademoussen en fyldig og elegant smak.