GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
VINTERSALAT MED VARM DRUEDRESSING
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
PASTA MED ASPARGES, PANCETTA OG SITRON
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
SOMMERSALAT
Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE
En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!