GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
FRISK FISKETARTAR
45 MIN
Forrett
Enkel
En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.
BRANDADE MED TORSK
20 MIN
Middag
Medium
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
CEVICHE AV HVIT FISK
15 MIN
Forrett
Enkel
Ceviche er friskt, sunt og enkelt å lage. Perfekt som forrett, på tapasbordet eller som frisk lunsj.
GRAVET LAKS MED RØDBETER
2 D 20 MIN
Forrett
Enkel
Gravet laks er populært blant de fleste. Denne versjonen er laget med sitrus, økologisk krydderblanding til fisk og rødbeter. Perfekt på koldtbordet eller en ekstra god helgefrokost.