GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
Biff tartar med Saba druemost og olivenoljhe
NY

BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE

10 MIN
Forrett
Enkel

Klassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester

PROVENÇALSK PESTO- OG RICOTTA PASTA

20 MIN
Middag
Enkel

Pastarett som er rask å lage og har masse smak!

Steinsopprisotto hovedbilde
SAMARBEID

STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL

30 MIN
Middag
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!

CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE

40 MIN
Lunsj
Enkel

Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.

SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

30 MIN
17. mai
Enkel

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.

hovedbilde
SAMARBEID

VÅRKYLLING

1 TIMER
Middag
Medium

Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!

OLCF
SAMARBEID

TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM

30 MIN
Middag
Enkel

Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren

FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER

55 MIN
Forrett
Enkel

Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt

BRANDADE MED TORSK

20 MIN
Middag
Medium

Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje

ROSENKÅLSALAT

50 MIN
Salat
Enkel

Lun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.

TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE

1 TIMER
Middag
Enkel

Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!

POTETSALAT MED SMAK AV SITRON

1 TIMER
17. mai
Enkel

Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.

PASTASALAT MED PESTO GENOVESE

30 MIN
17. mai
Enkel

En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE