GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
Klassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
PROVENÇALSK PESTO- OG RICOTTA PASTA
Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE
Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR
En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
TOMATRISOTTO MED TALEGGIO OG BASILIKUM
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
BRANDADE MED TORSK
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
ROSENKÅLSALAT
Lun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
POTETSALAT MED SMAK AV SITRON
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
PASTASALAT MED PESTO GENOVESE
En perfekt pastarett i hverdagen. Den er rask å lage som en hjemmekontorlunsj, men egner seg også veldig godt i matpakka.