GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PROVENÇALSK PESTO- OG RICOTTA PASTA
Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
Frisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL
Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
TOMATRISOTTO MED OVNSSTEKTE TOMATER
Aicha sin vri på tomatrisotto. Denne har hun toppet med ovnsstekte tomater.
FENNIKELSALAT MED GRAPEFRUKT OG BLODAPPELSIN
En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado
FYLTE KRYDREDE GRØNNSAKER
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
BRANDADE MED TORSK
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
HUMMUS MED KIKERTER OG AVOKADO
Hummus laget med kikerter og avokado. Passer perfekt på tapasbordet eller som tilbehør til lyst kjøtt.
SHAKSHUKA MED KRYDDER
Posjerte egg i tomatsaus med paprika, tomat, løk og kryddermiks til pasta og pizza. Perfekt til en lun helgefrokost eller lunsj.