GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
CREPES MED HASSELNØTTKREM
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL
Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
PASTA MED ASPARGES, PANCETTA OG SITRON
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
TOMATRISOTTO MED OVNSSTEKTE TOMATER
Aicha sin vri på tomatrisotto. Denne har hun toppet med ovnsstekte tomater.
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
VÅRKYLLING
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
BRANDADE MED TORSK
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
KJEKS MED SJOKOLADEKREM
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
CACIO E PEPE
Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg
GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE
En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!
SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM
Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.