GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
Portobelloburger med troffelbalsamico
SAMARBEID

PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL

40 MIN
Middag
Enkel

Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!

SKUMMET SKOGSOPP

50 MIN
Medium

Nyt høstens smaker i denne retten med råvarer direkte fra skogsturen

TRØFFELPASTA MED KANTARELLER

20 MIN
Middag

Smaksrik pastarett med ekte høstsmaker

Steinsopprisotto hovedbilde
SAMARBEID

STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL

30 MIN
Middag
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!

olivenlunden pasta pancetta
SAMARBEID

PASTA MED ASPARGES, PANCETTA OG SITRON

30 MIN
Middag
Enkel

Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag

Tomatrisotto aicha
SAMARBEID

TOMATRISOTTO MED OVNSSTEKTE TOMATER

1 TIMER
Middag
Medium

Aicha sin vri på tomatrisotto. Denne har hun toppet med ovnsstekte tomater.

EPLEKAKE FRA NORMANDIE

12 TIMER 25 MIN
Dessert
Enkel

En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.

sitron og pasjonsfruktruter hovedbilde
SAMARBEID

SITRON- OG PASJONSFRUKTRUTER

4 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.

Olivenlunden fisk og ananas pa grillen
SAMARBEID

HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN

40 MIN
Middag

Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.

hovedbilde
SAMARBEID

VÅRKYLLING

1 TIMER
Middag
Medium

Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!

FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!

FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!

BRANDADE MED TORSK

20 MIN
Middag
Medium

Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje

TRØFFELRISOTTO MED GRESSKAR OG SALVIE

1 TIMER
Middag
Enkel

Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!

KJEKS MED SJOKOLADEKREM

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.

CACIO E PEPE

30 MIN
Middag
Enkel

Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg

GLASERTE GULRØTTER MED CHEVREKREM OG PUFFET BOKHVETE

40 MIN
Forrett
Enkel

En nydelig forrett, helgesnack eller tilbehør til middag. Glaserte gulrøtter i smør og balsamico, med en nydelig chevrekrem og puffet bokhvete. Selvsat toppet med olivenolje!

SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
Bakst
Medium

Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE