fbpx

GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
MG
SAMARBEID

PINNEBRØD

1 TIMER
Bakst
Enkel

Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.

gulrotkake hovedbilde
NY

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

1 TIMER 30 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

DSC
NY

HASSELNØTTKREM MED LEMON CURD OG SALT BANANKARAMELL

2 TIMER 30 MIN
17. mai
Medium

Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!

FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!

FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!

SJOKOLADEMOUSSE MED INGEFÆR OG HASSELNØTT

3 TIMER 30 MIN
Dessert
Enkel

En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.

FOCACCIA À LA JULIES MATBLOGG

2 TIMER 15 MIN
Bakst
Enkel

Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!

OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN

55 MIN
Bakst
Medium

Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!

FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
17. mai
Medium

Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT

6 TIMER 35 MIN
Dessert
Enkel

Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.

MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

13 TIMER 30 MIN
Dessert
Medium

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.