GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
Hostsalat med ovnsstekte sesonggronnsaker og balsamico kylling
SAMARBEID

HØSTSALAT MED OVNSSTEKTE SESONGGRØNNSAKER OG BALSAMICOKYLLING

50 MIN
Lunsj
Medium

Aicha har laget en generøs salat med ovnsstekte rotgrønnsaker, bulgur og saftig kyllingfilet. Salaten er også perfekt til vegetarmiddag om man sløyfer kyllingkjøtt og i stedet drysser over litt nøtter.

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS

2 TIMER
Middag
Medium

Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!

VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL

15 TIMER 10 MIN
Middag
Avansert

Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE