GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HØSTSALAT MED OVNSSTEKTE SESONGGRØNNSAKER OG BALSAMICOKYLLING
Aicha har laget en generøs salat med ovnsstekte rotgrønnsaker, bulgur og saftig kyllingfilet. Salaten er også perfekt til vegetarmiddag om man sløyfer kyllingkjøtt og i stedet drysser over litt nøtter.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!