GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE
40 MIN
Lunsj
Enkel
Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
2 TIMER 20 MIN
17. mai
Enkel
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
LAKSESASHIMI MED MANGOBALSAMICO
30 MIN
17. mai
Enkel
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
1 D 30 MIN
Forrett
Enkel
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT
6 TIMER 35 MIN
Dessert
Enkel
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.