GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
HVIT FISK MED RØDBETKREM OG PURRELØK I OLIVENOLJE
Fiskerett med høstlige smaker og farger
ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT
En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
KYLLINGSALAT MED BASILIKUMOLJE OG PASJONSFRUKTBALSAMICO
Kyllingsalat med noter fra Middelhavet og tropiske strøk. En ekstra piff i hverdagen!
GUACAMOLE MED MARINERTE REKER OG GRAPEFRUKT
En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.
CÆSARSALAT MED PASJONSFRUKTBALSAMICO-VINAIGRETTE
Prøv vår Cæsarsalat med pasjonsfrukt-vinaigrette. En lett og velsmakende rett som passer til både lunch og middag.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
LAKSESASHIMI MED MANGOBALSAMICO
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
CARPACCIO AV HVIT FISK & SITRUS
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
PANNA COTTA MED BASILIKUM OG MARINERT SITRUSFRUKT
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.