GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
SKREI MARINERT I OLIVENOLJE MED TRØFFEL MED TOMATSALAT
Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
TRØFFELDIPP
Denne allsidige dippen passer til rå grønnsaker, potetgull, kjøtt og fisk
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
Smaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
GRØNNKÅLSALAT MED TRØFFELMAJONES
Sunt og smaksrikt – perfekt for måltidene vi nyter i høst
SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL
Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
BRUSCHETTA MED BURRATA OG RÅKOSTSALAT
Smaksrik bruschetta – perfekt til apéritiff eller som smårett
HØSTSALAT MED ROTGRØNNSAKER
Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!