GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN
En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
SKOGSBÆRTERTE
Skogsbærterte med fyldig krem. Vakker og se på og fantastisk smakfull!
PANNEKAKE MED APPELSINSAUS – CRÊPES SUZETTE
Crêpes Suzette er en verdensberømt fransk dessert bestående av herlige, tynne crepes dynket i varm appelsinsaus. Disse pannekakene er perfekt som en luksusfrokost i helgen eller som dessert til enhver anledning!
SITRONTERTE MED MARENGS
Prøv denne herlige friske sitronterten med sukkersøt marengs på toppen. Denne desserten er den perfekte kombinasjonen av søtt og syrlig.