GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
PISTASJKNUTER
Nydelige og saftige boller fylt med pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
SMOOTHIE MED RØDBETE OG BANAN
Start året med en av våre skikkelig sunne, smaksrike og freshe smoothier
SMOOTHIE MED SPINAT OG SELLERI
Sunn og fresh smoothie – like god til frokost som et mellommåltid
HVIT FISK MED RØDBETKREM OG PURRELØK I OLIVENOLJE
Fiskerett med høstlige smaker og farger
SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL
Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
CARPACCIO AV JORDSKOKK MED GRAPEFRUKT-VINAIGRETTE
En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen
TOMAT & JORDBÆR DAIQUIRI
Prøv denne smaksrike daiquirien utarbeidet av Per Magnus Haig. Perfekt sammen med sommer-brunchen.
PINNEBRØD
Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.
FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
VINTERSALAT
En lun og smakfull vintersalat med salatblader, fine skiver med rosenkål, ovnsbakte beter, glaserte valnøtter, chevre og granateplekjerner.
JULEPUNSJ MED GRANATEPLE
En frisk og leskende julepunsj med granateple, kan også lages alkoholfri. Salute!
RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
GAZPACHO
Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.