GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret

HVIT FISK MED RØDBETKREM OG PURRELØK I OLIVENOLJE

20 MIN
Middag
Medium

Fiskerett med høstlige smaker og farger

jean claude attipoe sbEMDlEuM unsplash
NY

SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL

45 MIN
Middag
Enkel

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel

DSC
NY

STEKT SQUASH-SALAT

35 MIN
Lunsj
Enkel

Lun salat med squash. Perfekt for høsten

DSC
NY

HVERDAGSBRØD MED OLIVENOLJE UTEN ELTING

2 TIMER 40 MIN
Bakst
Enkel

Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.

CARPACCIO AV JORDSKOKK MED GRAPEFRUKT-VINAIGRETTE

27 MIN
Forrett
Enkel

En forrett som helt klart vil imponere de fleste og perfekt i sesongen

FDC EAB C DADCA
SAMARBEID

TOMAT & JORDBÆR DAIQUIRI

10 MIN
Drikke
Enkel

Prøv denne smaksrike daiquirien utarbeidet av Per Magnus Haig. Perfekt sammen med sommer-brunchen.

MG
SAMARBEID

PINNEBRØD

1 TIMER
Bakst
Enkel

Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.

FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!

FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med gul sitronolje og pistasjkrem. Prego!

KYLLING TAJINE

1 TIMER 20 MIN
Middag
Enkel

Varmende og smaksrik rett som passer for hele familien.

VINTERSALAT

50 MIN
Salat
Enkel

En lun og smakfull vintersalat med salatblader, fine skiver med rosenkål, ovnsbakte beter, glaserte valnøtter, chevre og granateplekjerner.

JULEPUNSJ MED GRANATEPLE

2 TIMER 5 MIN
Drikke
Enkel

En frisk og leskende julepunsj med granateple, kan også lages alkoholfri. Salute!

RULLEKAKE MED SITRON- OG NOUGATKREM

2 TIMER 30 MIN
Bakst
Medium

I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.

GAZPACHO

40 MIN
Suppe
Enkel

Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.

PIZZA MED PESTATOFYLL

2 TIMER 45 MIN
Middag

Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag

JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ

1 TIMER 20 MIN
Jul
Medium

Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.

SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
Bakst
Medium

Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE