GODE
OPPSKRIFTER
Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
RØDBETSALAT MED PÆRE OG VELLAGRET OST
Høstsalat med pære og ost som er nydelig som tilbehør eller alene som en lunsj eller lett middag
RØDKÅLSALAT MED BALSAMICODRESSING
En nydelig salat som passer utmerket som tilbehør til middagen og julematen
MELON MED PARMASKINKE
Melon og parmaskinke passer meget godt sammen, og denne lille retten lager du på null komma niks. Perfekt som en lett lunsj eller til antipasti.
BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN
Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL
Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!