X
Menu
MENU
kr 429,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Juleolje Coltibuono 500ml - Italia - Balansert

Årets Juleolje har sin opprinnelse i olivenlunden, Badia a Coltibuono, som ligger høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. En elegant og fløyelsmyk olivenolje med duft av hasselnøtt, noter av mandel og tørket frukt og med en lang og krydret avslutning. Juleoljen passer til alt vinteren og julen har å by på av gode retter med grønnsaker, fisk, lyst og rødt kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med iskrem, sitrus eller sjokolade. God jul!


I MUNNEN Balansert og urtepreget olivenolje med duft av kakao og hasselnøtt. I munnen er den elegant og fløyelsmyk, med noter av mandel, ruccola og tørket frukt. Lang og krydret avslutning.


PASSER TIL Juleoljen passer til grønnsaker, fisk, lyst og rødt kjøtt, pasta, risotto, ost og dessert med iskrem, sitrus eller sjokolade.


OLIVENLUND Badia a Coltibuono
INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Toscana, Italia


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje 100% Leccino Minerva økologisk

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Olivenlundene til Badia a Coltibuono ligger høyt oppe i åssidene i Chianti, i hjertet av Toscana. Coltibuono var i sin tid et kloster der det ble dyrket grønnsaker, druer og oliven. I dag er det vin- og økologisk olivenoljeproduksjon som dominerer. Coltibuono betyr «en god avling». Oljen er økologisk og presset på 100% Leccino Minerva oliven.

Oppskrifter med Juleolje

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Juleolje Coltibuono 500ml - Italia - Balansert

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!