Ristede, salte og karamelliserte mandler trukket i melkesjokolade.
Vår konditor Frédéric i Banon i Provence har laget en ny oppskrift på våre populære mandelsjokolader; ristede salte og karamelliserte mandler trukket i melkesjokolade.
Ingredienser: Melkesjokolade med karamell 66% [sukker, kakaosmør, helmelkspulver, skummet melkepulver, kakaomasse, karamellpulver (skummet melkepulver, melkeprotein, sukker, smør), mysepulver, laktose, emulgator: soyalecithin, aroma (av karamell og naturlig vanilje)], salte mandler 33% (mandel, salt 1,5%), overflatebehandlingsmiddel (gummi arabicum, shellak)
Næringsinnhold: 2443 kj/584 kcal, Fett 42,7 g hvorav mettet 17,8 g, Karbohydrater 36,9 g hvorav sukker 36,5 g, Fiber 4,85, Protein 10,8 g, Salt 0,7 g
125G
Opprinnelsesland Frankrike
Allergener: Soya, mandler, melk. Kan inneholde spor av sulfitter, nøtter og egg.
Oppbevares på et tørt og kjølig sted, vekk fra direkte sollys