X
Menu
MENU
kr 377,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Matmagi hver dag til salat & pasta

Dette er gaven for dem som elsker god mat. Med basilikumolje, granateplebalsamico og urtesalt til salat & pasta er det enkelt å skape matmagi av selv de enkleste retter. Denne kombinasjonen er spesielt god til salat. Se flere forslag til hva du kan lage under.


Gaven inneholder:

  • Basilikumolje fremstilt ved å presse oliven og ferske basilikumblader sammen. 100% naturlig og alle råvarene kommer fra Abruzzo, Italia.  Passer til pasta, ferske oster, salat, tomat, risretter og supper
  • Granatelpebalsamico - denne hvite balsamicoen er laget med den beste granateplejuicen. Den er fruktig, bittersøt, lang i munnen med naturlig sødme, og sterk smak av granateple. Passer til rødt kjøtt, stek og vilt, men egner seg også til lyst kjøtt som kylling og kalkun. Den naturlige syrligheten gjør seg godt på hvit fisk og grønnsaker. I tillegg kan man bruke noe dråper på kraftige oster og til desserter, og ikke minst på en frisk fruktsalat.
  • Urtesalt til salat & pasta med havsalt fra naturparken i Camargue og urteblanding bestående av merian, tomatpulver, gressløk og løkflak. 

Prøv produktene i disse oppskriftene:

Kylling marinert i granateplebalsamico

Tomatsalat med mozarella

Tomatsalsa

Squashsalat

Frisk salat med tomat og selleri

Vinaigrette med granateplebalsamico

Pastasalat med basilikumolje

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Matmagi hver dag til salat & pasta

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering