X
Menu
MENU
kr 359,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Heritage Urtepreget 500 ml, Frankrike - Intens

Dette er en intens og urtepreget olivenolje med en flott duft som åpner med noter av røde bær og banan før den utvikler seg til noter av urter og gress. 

I munnen er den fløyelsmyk og kremet med lett og fin bitterhet og smak av valnøtt og mandel. Den har en intens og lang avslutning.

Oljen passer til rå, kokte og grillede grønnsaker, hvitt og rødt kjøtt, lam, bønner, risretter, risotto, suppe, pasta, ost og dessert med sjokolade. 


OLIVENLUND Pierrerue. Les mer her..
INNHØSTING November 2018
OLIVEN Aglandau 100%
INTENSITET Intens
OPPRINNELSE Frankrike


Om olivenlunden
Våre tre olivenlunder (Montfort, Piebon og Pierrerue) befinner seg i Haute Provence. Våre oliventrær er for det meste av Aglandau-sorten, men vi har også Picholine for å fremme polinering. Våre oliven blir mekanisk høstet ved hjelp av silikonstenger festet til en fjernstyrt «leddarm» som kan bevege seg forsiktig hvor som helst i treet. Denne metoden effektiviserer innhøstingen av oliven, og olivenen fraktes til olivenmøllen i Volx, Luberon, på kun noen få timer.

Les mer om olivenlunden her

Se oppskrifter som passer til intense olivenoljer her!


Til denne oljen trenger du en helletut i plast

Tips! Kombiner Heritage Pierrerue med eplebalsamico. Dette blir en intens og fruktig kombinasjon som passer til rå, kokte og grillede grønnsaker. Hvitt og rødt kjøtt, lam, bønner og risretter. Den er også god til pasta, ost og desserter med sjokolade.

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Heritage Urtepreget 500 ml, Frankrike - Intens

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
400 kr igjen før du får fri frakt på handelen!