X
Menu
MENU
kr 299,00

Lagerstatus: På lager

arrow_drop_down

Husets olje 500ml 2021

Feilen mange gjør er å kombinere råvarer av høy kvalitet med en olivenolje av dårlig kvalitet. En olivenolje av god kvalitet fremhever smaken i alle ingrediensene. Husets olje er en høykvalitets olivenolje til en god pris. Oljen du bruker hver dag til ovnsretter, gryteretter, marinader, sauser, bacalao, lasagne, vinaigrette, dressing og majones med mer. En balansert, fruktig og delikat olje med noter av vanilje og blomster. En fin allround olje til hverdagsbruk.


I MUNNEN Balansert og fruktig olivenolje med duft av blomsterhonning og banan. I munnen; delikat olje med noter av vanilje, karamell og blomster (jasmin og rose). Lett pikant avslutning. En fin allround olje.


PASSER TIL Husets olje er oljen du bruker hver dag til ovnsretter, gryteretter, marinader, sauser, bacalao, lasagne, vinaigrette, dressing og majones med mer.


INNHØSTNING Oktober 2020
OPPRINNELSE Lleida, Catalonia, Spania


INGREDIENSER Extra virgin olivenolje Arboussane 100%

NÆRINGSINNHOLD per 100ml Energi (KCAL/KJ) 3768 kj / 900 kcal Fett 99,8 g hvorav mettet fett 15,1 g Protein 0g Karbohydrater 0 g hvorav sukkerarter 0 g Salt 0 g


OM OLIVENLUNDEN
Olivenlunden til produsenten José Valero ligger i hjertet av Catalonia, i byen Lleida som er en av Catalonias historiske byer. José Valero er nøye med å presse oliven på egen olivenmølle kort tid etter innhøsting for å oppnå en extra virgin olivenolje av høyeste kvalitet og full av antioksidanter.


Vi anbefaler dette produktet med

Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Husets olje 500ml 2021

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering
Lukk
449 kr igjen før du får fri frakt på handelen!